Dětská tapeta Simple Stars od Dekornik: 50×280 cm plných barev a radosti


Dětská tapeta Simple Stars od Dekornik

50×280 cm plných barev a radosti

Na stěnu? Na dveře? Vedle okna? Nad postýlku? To je dilema, které budete muset vyřešit, jakmile k vám krásné tapety od značky Dekornik dorazí. Dobrá zpráva je, že se budou hodit úplně všude a každý kout dětského pokoje udělají ještě krásnějším.

Dětská tapeta Simple Stars od Dekornik

Roztomilé motivy jsou vytištěné na kvalitním a 100% matném papíru. Tapety jsou dodávány v pruzích 50 x 280 cm a jsou vhodné pro většinu standartních bytů. Nemusí se tak nic složitě vyměřovat a řezat. Na vzor jednoduše navážete dalším pruhem tapety. Stačí jen lepit pruh od stropu a vzor se uzavře.

Dětská tapeta Simple Stars od Dekornik

Dětská tapeta Simple Stars od Dekornik není jen stylovou ozdobou pokoje vašich dětí, ale také skvělou inspirací pro jejich fantazii. Z hvězd, srpek, slunce a větví se vynoří malé příběhy a intrigy. S touto krásnou tapetou se nikdy nebudete nudit a řada prožitků z rich světa vašeho dítěte se bude nespočetně dlouhá.

Zkuste si tedy udělat radost a obdarujte své dítě touhle nádhernou tapetou. Najdete ji na atcomplet.cz.

Tempo Kondela představuje nový 3-policový regál KILIS TYP 1 v bílo-černo-akáciovém provedení


Nový 3-policový regál KILIS TYP 1 od Tempo Kondela v bílo-černo-akáciovém provedení

Tempo Kondela, přední výrobce nábytku na českém trhu, představuje svou novinku – 3-policový regál KILIS TYP 1. Tento stylový regál skvěle doplní váš obývací pokoj, pracovnu či jídelnu. Regál, který je dobrou volbou pro ty, kteří hledají moderní a praktický nábytek, je k dispozici v bílo-černo-akáciovém provedení.

Konstrukce regálu

Konstrukce regálu je vyrobena z kovu, který je v provedení bílé barvy. Regál je ukončen vyrovnávacími nožičkami. Kovovou konstrukci regálu vyplňují tři police z DTD s povrchovou úpravou v barvě akáciového dřeva, které působí přírodním dojmem. Ty jsou kombinovány se černými kovovými částmi, čímž vzniká moderní a střídmý design regálu. Regál je na zadní části ohraničen černou kovovou síťkou.

Vlastnosti regálu KILIS TYP 1

Regál KILIS TYP 1 se pyšní řadou vlastností:

  • Materiál: kov / DTD fóliovaná
  • Barva: bílá / černá / akácie
  • Rozměry (ŠxHxV): 120x30x120 cm
  • Rozměry police (ŠxHxV): 120x30x15,8 cm
  • Tloušťka kovu: 0,8 mm
  • Rozměr kovové stojky: 4×2 cm
  • Tloušťka police: 1,8 cm
  • Výška od země po polici: 10 cm
  • Výška mezi policemi: 36,3 cm
  • Kombinovatelný s KILIS TYP 2
  • S vyrovnávacími nožičkami
  • Možnost upevnění na stěnu
  • Nosnost na polici: 10 kg
  • Dodávané v demontu

Kombinovatelnost

Regál KILIS TYP 1 je kombinovatelný s regálem KILIS TYP 2, který vám umožní vytvořit vlastní nábytek podle vašeho vkusu a prostoru.

Nabídka KILIS

Regál KILIS nabízíme také v dalších provedeních. V naší nabídce naleznete také dělící stěny, či obývací sestavy.

Pokud vás tento regál zaujal a rozhodli jste se jej zakoupit, můžete si jej objednat na našem eshopu: Regál KILIS TYP 1.

Masivní komody – robustní a elegantní úložné prostory pro váš domov

Masivní komody jsou skvělým řešením pro ty, kteří hledají robustní a elegantní úložné prostory pro svůj domov. Tyto komody jsou vyrobeny z kvalitního dřeva a nabízejí spoustu úložného prostoru pro vaše věci. Pokud hledáte nábytek, který bude nejen praktický, ale také krásný, masivní komody jsou tou správnou volbou.

Robustní a trvanlivé

Masivní komody jsou vyrobeny z kvalitního dřeva, což znamená, že jsou velmi robustní a trvanlivé. Tyto komody jsou navrženy tak, aby vydržely mnoho let používání a zůstaly stále krásné. Díky svému robustnímu provedení jsou masivní komody ideální pro rodiny s dětmi nebo domácnosti s domácími mazlíčky.

Elegantní design

Navzdory své robustnosti mají masivní komody také velmi elegantní design. Tyto komody jsou k dispozici v mnoha různých stylech a provedeních, takže si můžete vybrat ten, který nejlépe odpovídá vašemu vkusu a interiéru vašeho domova. Navíc můžete tyto komody snadno kombinovat s dalším nábytkem, aby se vaše domácnost stala dokonalým prostorem pro relaxaci a odpočinek.

Spousta úložného prostoru

Jedním z největších benefitů masivních komod je jejich úložný prostor. Tyto komody nabízejí spoustu místa pro uložení vašich věcí, ať už se jedná o knihy, oblečení nebo jiné předměty. Díky svému velkému úložnému prostoru můžete snadno udržovat pořádek v domácnosti a využít každý centimetr prostoru.

Pokud hledáte robustní a elegantní úložné prostory pro svůj domov, masivní komody jsou tou správnou volbou. Navštivte kchrr.cz a vyberte si ten nejlepší model pro vaši domácnost.

Sada nástěnných obrazů ZLATÝ DEKOR: přirozenost dřeva ve 34 cm velikosti!


Sada nástěnných obrazů ZLATÝ DEKOR

Přirozenost dřeva ve 34 cm velikosti!

Sada nástěnných obrazů ZLATÝ DEKOR je dokonalým doplňkem interiéru, který zvýrazní přirozenost místnosti. Sada je složena ze tří obrazů, které mají velikost 34 cm.

Obrazy jsou vyrobeny z kvalitního dřeva, které dodává nástěnným dekoracím jedinečnost a vynikající kvalitu. Když se podíváte na obrazy blíže, uvidíte, jak důmyslně jsou vyrobeny.

Sada nástěnných obrazů ZLATÝ DEKOR 1

Zlatý dekor

Každý z obrazů má na povrchu výrazné zlaté dekorativní prvky, které zvýrazní krásu obrazů a dodají vašemu interiéru luxusní vzhled. Pokud máte rádi zlaté prvky, sada nástěnných obrazů ZLATÝ DEKOR bude ideální volbou pro váš domov.

Díky svému neobvyklému designu jsou tyto obrazy perfektní volbou pro ty, kteří hledají originální a stylový doplněk pro svůj interiér. Obrazy osvěží jakýkoli prostor a dají mu nový rozměr.

Sada nástěnných obrazů ZLATÝ DEKOR 2

Různorodost kombinace

Sada nástěnných obrazů ZLATÝ DEKOR je navržena tak, aby bylo možné ji kombinovat s různými styly interiéru – malým nebo velkým, s návrhem na bílém nebo tmavém pozadí, s minimalistickým dekorem nebo s bohatou výzdobou. Obrazy se snadno přizpůsobují vašemu vkusu a stylu.

Jako dokonalé vylepšení každé místnosti se tato sada obrazů ZLATÝ DEKOR hodí pro každou místnost domova.

Sada nástěnných obrazů ZLATÝ DEKOR 3

Objednejte si svou sadu ZLATÝ DEKOR ještě dnes!

Potřebujete novou inspiraci pro svůj interiér? Sada nástěnných obrazů ZLATÝ DEKOR je řešením pro vás! Tato sada vám nabízí dokonalou kombinaci přirozenosti dřeva a luxusních prvků. Kromě toho vám tyto obrazy dodají originalitu a jedinečnost do vašeho domova.

Navštivte naši stránku www.nabytekprehledne.cz, kde si můžete objednat svou sadu ZLATÝ DEKOR ještě dnes!

Sada nástěnných obrazů ZLATÝ DEKOR 4

Rustikální psací stůl: spojení stylu a funkčnosti


Pro mnoho lidí je psací stůl místem, které jim umožňuje pracovat v klidu a soustředit se na svou práci. Proto je důležité si vybrat kvalitní a funkční stůl, který bude vyhovovat vašim potřebám. Nicméně, pro mnoho z nás je také důležité, aby náš psací stůl vypadal dobře a byl vkusně začleněn do našeho domova.

Co je to rustikální styl?

Rustikální styl se vyznačuje použitím přírodních materiálů a hrubých povrchů, jako jsou dřevo, kámen nebo kov. Tento styl se v posledních letech stále více rozšířil a stal se oblíbeným zejména v oblasti interiérového designu. Rustikální nábytek je často ručně vyráběn a má jedinečný charakter.

Proč si pořídit rustikální psací stůl?

Rustikální psací stůl je ideální volbou pro ty, kteří hledají kvalitní a funkční nábytek, který zároveň vypadá skvěle. Tyto stoly jsou obvykle vyrobeny z přírodního dřeva a mají jedinečný charakter, který dodá vašemu domovu osobitost. Rustikální psací stůl je také velmi odolný a trvanlivý, takže bude sloužit po mnoho let.

Funkčnost rustikálního psacího stolu

Rustikální psací stůl není pouze vkusným kouskem nábytku, ale také velmi funkčním. Většina těchto stolů má dostatek úložného prostoru, jako jsou police, zásuvky a skříňky, což umožňuje ukládat věci na dosah ruky. To je velmi užitečné pro ty, kteří tráví hodně času prací na svém počítači nebo psaním.

Kde si můžete pořídit rustikální psací stůl?

Na trhu je mnoho prodejců, kteří nabízejí rustikální psací stoly. Nicméně, pokud hledáte kvalitní a cenově dostupný nábytek, můžete zvážit návštěvu online obchodů, jako je nabyteklevneji.cz. Tento obchod nabízí širokou škálu rustikálního nábytku, včetně psacích stolů, a je známý pro své vysoké kvality a nízké ceny.

Závěr

Rustikální psací stůl je ideální volbou pro ty, kteří hledají vkusný a funkční nábytek pro svůj domov. Tyto stoly jsou vyrobeny z přírodního dřeva a mají jedinečný charakter, který dodá vašemu domovu osobitost. Kromě toho jsou velmi funkční a nabízejí dostatek úložného prostoru pro vaše věci. Pokud hledáte kvalitní a cenově dostupný rustikální psací stůl, můžete zvážit návštěvu online obchodů, jako je nabyteklevneji.cz.

Stůl WENUS od MEBLINE s přírodní dýhou o rozměru 90×160/200cm

Stůl WENUS od MEBLINE je moderní kus nábytku, který si získá srdce mnoha zákazníků. Díky svému designu a kvalitě zpracování je ideální volbou pro každou domácnost. Stůl je vybaven přírodní dýhou, která mu dodává výjimečnou eleganci a charakter. Rozměr stolu lze snadno upravit podle potřeb, díky čemuž je také multifunkčním kusem nábytku.

Wymiary

Výška: 76cm

Rozměr desky: 90 x 160cm

Horní rozměr po rozložení: 90 x 200cm (vložit 40cm)

Tloušťka desky: 3,2cm

Tloušťka nohy: 6,5 x 6,5cm

Specifické informace

Stůl WENUS je vyroben z bukového dřeva, které je vysoce kvalitní a pevné. Konečná úprava spočívá v použití vodou ředitelného laku, díky čemuž se zaručuje dlouhodobá odolnost a pevnost. Dýha na stolu je ABS hrana, což znamená, že je velmi odolná a snadno se čistí. Nábytek je také snadno sestavitelný, což umožňuje rychlé a snadné použití.

Dodatečné informace

Stůl WENUS od MEBLINE je k dispozici ve velké řadě barev, aby vyhověl potřebám každého zákazníka a stylově ladil s interiérem. Nabízí se záruka na 24 měsíců, což zaručuje vysokou kvalitu výrobku a spokojenost zákazníků.

Pro více informací o stolu WENUS od MEBLINE navštivte tuto stránku.

Stůl WENUS od MEBLINE
Stůl WENUS od MEBLINE
Stůl WENUS od MEBLINE

Betonově šedý jídelní stůl TEMAHOME Detroit 160 x 80 cm – moderní základ pro vaši jídelnu

Industriální design pracovního stolu Detroit od portugalské značky TEMAHOME je elegantním řešením pro moderní jídelny. Robustní deska stolu je zdobena dekorem betonu, se kterým kontrastuje podnož v barvě černé. Svým designem stůl doplní moderní interiéry laděné v duchu industrialismu či minimalismu.

Stůl pro moderní interiéry

Stůl TEMAHOME Detroit je vysoce kvalitním produktem, který by neměl chybět v moderních interiérech. Díky svému designu dokáže skvěle doplnit jak interiér v duchu industrialismu, tak i minimalismu.

Robustní deska stolu s dekorem betonu

Stůl má robustní deskou s dekorem betonu, která dodá interiéru industriální charakter. Deska stolu má rozměry 160 x 80 cm, což je dostatečná plocha pro pohodlné posezení s rodinou nebo přáteli při jídle, hraní her nebo pracování na počítači.

Kontrastní podnož v barvě černé

K desce stolu je připevněna kontrastní podnož v barvě černé, která dodá stolu moderní vzhled a zároveň mu poskytne pevnou stabilitu.

Čištění a údržba stolu

Na údržbu stolu doporučujeme používat měkkou prachovku bez brusných účinků. K čištění stolu NIKDY nepoužívejte agresivní chemikálie či abrazivní čistící prostředky. Nábytek doporučujeme neumisťovat do vlhkého prostředí a k vytápěcím zařízením, kde může dojít k deformaci a popraskání.

Pokud hledáte moderní a elegantní řešení pro jídelnu, stůl TEMAHOME Detroit je tou správnou volbou. Jednoduchý a robustní design a dekor betonu dodají vašemu interiéru originální charakter. Na eshopu esrom.cz jej najdete za skvělou cenu a navíc Vám jej rychle doručíme až domů.

Nepřehlédněte tento moderní kousek pro svůj domov!

Koupit stůl TEMAHOME Detroit najdete na našem webu esrom.cz.

Fotografie jídelního stolu
Fotografie moderní jídelny

Barová skříňka: Stylové úložiště pro vaše oblíbené nápoje

Barová skříňka je nejen praktickým, ale také stylovým doplňkem do vaší domácnosti. Pokud máte rádi alkoholické nápoje, určitě oceníte toto úložiště, které vám umožní mít vaše oblíbené drinky vždy po ruce.

Design a materiály

Barová skříňka je k dispozici v mnoha různých designech a materiálech. Můžete si vybrat z klasických dřevěných skříněk, moderních kovových úložišť nebo dokonce z luxusních skleněných vitrín. Každá z těchto variant vám umožní skvěle sladit barovou skříňku s vaším interiérem.

Chceteje.cz nabízí širokou škálu barových skříněk od různých výrobců. Můžete si vybrat z mnoha designů a materiálů, které se vám budou nejvíce líbit.

Úložný prostor

Barová skříňka je ideálním úložištěm pro vaše oblíbené nápoje. Můžete si v ní uskladnit nejen alkoholické nápoje, ale také sklenice, míchací náčiní a další doplňky. Díky tomu budete mít všechno na jednom místě a vždy po ruce.

Barová skříňka vám také umožní lépe organizovat vaše nápoje. Můžete si je uspořádat podle oblíbených značek, druhů nebo dokonce podle barvy. Díky tomu budete mít vždy přehled o tom, co máte v úložišti.

Barová skříňka jako dekorace

Barová skříňka může být také skvělou dekorací do vašeho interiéru. Pokud si vyberete skříňku s originálním designem, může se stát skvělým doplňkem do vaší obývací či jídelní místnosti. Navíc, pokud ji umístíte na viditelné místo, budete mít vždy připomenutí na své oblíbené nápoje.

Barovou skříňku můžete také využít jako originální dárek pro vaše blízké. Pokud víte, že mají rádi alkoholické nápoje, určitě ocení takovýto praktický a stylový doplněk do své domácnosti.

Závěr

Barová skříňka je skvělým úložištěm pro vaše oblíbené nápoje. Díky ní budete mít všechno na jednom místě a vždy po ruce. Navíc, pokud si vyberete skříňku s originálním designem, může se stát skvělým doplňkem do vašeho interiéru.

Chceteje.cz nabízí širokou škálu barových skříněk od různých výrobců. Můžete si vybrat z mnoha designů a materiálů, které se vám budou nejvíce líbit. Tak neváhejte a pořiďte si svou vlastní barovou skříňku ještě dnes!

KELLEN obývací stěna S v olšovém provedení: ideální řešení pro moderní interiéry!

KELLEN obývací stěna S v olšovém provedení je skvělou volbou pro všechny, kteří hledají praktickou, moderní a zároveň stylovou alternativu k tradičním nábytkovým systémům.

KELLEN obývací stěna S v barvě olše

Tento model obývací stěny se pyšní elegantním provedením v barvě olše, díky kterému se skvěle hodí do moderních interiérů. Olšové dekorování vytváří příjemný a svěží dojem a zároveň působí velmi vkusně a decentně. Rozměry stěny jsou 370 x 49 x 224 cm (šxhxv), což zajistí dostatečnou úložnou kapacitu a zároveň se nemusíte bát, že by stejně rozměrné stěny narušily celkový dojem z vaší obývací místnosti.

Prostor pro TV (šxv) má velikost 78 x 70 cm, což je dostačující prostor pro téměř jakoukoli velikost televizoru. Model je vyroben z kvalitního laminovaného dřeva, díky čemuž je odolný proti povrchovým poškozením, lehký a snadno se udržuje v čistotě. KELLEN obývací stěna se dodává v demontu, ale její sestavení je velmi snadné a připojení k elektrickým rozvodům bude díky přípravě otvorů pro kabeláž jednoduché a rychlé.

Více než jen stěna na TV

KELLEN obývací stěna S v olšovém provedení nabízí více než jen prostor na televizi. Díky množství odkládacích a vystavovacích ploch budete mít přehled a uklizenou obývací místnost. Stěna se skládá z většího počtu polic různých tvarů, takže si jistě najdete to pravé místo pro každý váš oblíbený předmět.

KELLEN obývací stěna S v olšovém provedení se stane skutečným klenotem vašeho interiéru. Její elegantní dekor a moderní funkčnost jistě upoutají pozornost a její vynikající cena je další přidanou hodnotou. Pořídit si tento skvostný nábytek značky KELLEN je jednoduše na kliknutí. Produkt je dostupný na této stránce: KELLEN obývací stěna S v olšovém provedení na stránkách crosta.cz.

KELLEN obývací stěna S v olšovém provedení

Výrobcem je společnost KELLEN, která se specializuje na výrobu nábytkových systémů a bytových doplňků s moderním designem a nadstandardní kvalitou. KELLEN obývací stěna S v olšovém provedení je jedním z nejpopulárnějších produktů této značky a svými vlastnostmi oslovuje široké spektrum zákazníků.

Vyzkoušejte KELLEN obývací stěnu S v olšovém provedení a uvidíte, že její moderní design, funkčnost a snadná údržba vám vytvoří dokonalou vyznění interiéru.

Woody: Luxusní postel z masivního dubu Amia ve velikosti 180 x 200 cm

Stylová postel Amia zaujme na první pohled svým vzhledem. Surové zpracování z masivních kusů dubového dřeva dodává posteli na originalitě. Díky zaobleným rohům a zanechání přírodních vrypů v dřevu získává postel Amia nadčasový vzhled.

Pro nejlepší povrchovou úpravu byl použit přírodní olej, který je ekologický a šetrný k životnímu prostředí. Vneste touto postelí do vaší ložnice nádech přírodního surového dřeva z obnovitelných lesů a dodejte tak své ložnici šmrc. Postel disponuje certifikací FSC.

Zdravý spánek díky kvalitě

Postel Amia je vyrobena z kvalitního a přírodního materiálu. Díky tomu nabízí vynikající podporu pro váš zdravý spánek. Dřevěný rošt, který je součástí dodávky, umožňuje správnou ventilaci matrace, čímž se snižuje riziko vzniku plísní a bakterií.

Péče o postel

Na utírání prachu doporučujeme měkkou prachovku bez brusných účinků. K čištění NIKDY nepoužívejte agresivní chemikálie či abrazivní čistící prostředky. Nábytek doporučujeme neumisťovat do vlhkého prostředí a k vytápěcím zařízením, kde může dojít k deformaci a popraskání.

Přemýšlíte o změně vzhledu vaší ložnice? Vyzkoušejte . Navštivte Crosta.cz a objednejte si tuto originální postel ještě dnes!

Postel Amia z masivního dubu

Stylová postel Amia zaujme nejen svým vzhledem, ale také kvalitou. Poskytne vám zdravý a pohodlný spánek a bude královnou vaší ložnice. Neváhejte a objednejte si postel Amia z masivního dubu ještě dnes!